IMG_0889.JPG

Lång jobbdag

Vi blev klara i okej tid med dagens plåtning trots en sen start (13.00) och var redo att åka hemåt vid sju. Det tog dock nästan två timmar innan jag kom hem. Typiskt! Men fick skjuts ända hem till dörren av Carl, så skönt! Den här dagen har varit grym på alla sätt, bilderna blev superfina och vi hade en jätteskön och trevlig dag på Wreta gård i Vallentuna. Såå fint ställe!

Fredrik skickade bilder under dagen och han och Frans hann cykla på en lekplats, gunga, sova, handla, leka och bada. Frans blev trots sin händelserika dag glad när jag äntligen kom hem. Han började visserligen gråta först men jag tror han blev sur för att jag inte tog upp honom direkt utan pratade med Fredrik först… Nu sover han efter att jag ammat för första gången sedan igår vid 22.00. Det känns utan tvekan i brösten när man inte matat på nästan ett dygn! Däremot kändes det såhär när jag inte matat på tre timmar då Frans var nyfödd så jag ser det som en klar förbättring. Nu ska jag bara amma på kvällen och på det viset trappa ner ännu mer. Kanske kommer fuska någon gång om Frans är ledsen på dagen och dessutom behöver sova men annars är planen från och med nu en gång per dygn.

Såå trött nu och har svag huvudvärk. Imorgon kommer mina föräldrar hit på kvällen, de är i Italien nu men landar på Arlanda imorgon eftermiddag. De ska bo här så imorgon ska vi bära bort de sista flyttkartongerna och fixa lite i lägenheten.

IMG_0873.JPG

IMG_0881.JPG

IMG_0841.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>