Lågt blodtryck?

  En del av dagens lunch. Till ”huvudrätt” blev det spagetti med vitlök och musslor.

Har precis laddat upp med maten på bilden men i förmiddags stod jag i köket och plötsligt låg jag på marken. Kände typ att kroppen skakade och vaknade liksom till. Liggandes! Det här har hänt mig två gånger innan med för väldigt länge sedan. Det svartnar och plötsligt ligger man där och vet inte riktigt vad som hänt. Så märkligt!

Det börjar som samma känsla som jag ibland får då jag rest mig upp hastigt efter att ha suttit ner, jag blir yr och tappar liksom synen för en stund. Jag är rätt van vid det och brukar bara stå still och vänta ut det för att inte ramla. Men idag gick det så fort och jag ramlade helt enkelt ner i marken. Men vaknade till snabbt så tror inte det räknas som att svimma. Fredriks kommentar var: Vad gör du?

Han trodde väl att jag ville ha uppmärksamhet som vanligt, haha.

Nu ska vi ut till Djurö och hälsa på Fredriks bror, hans tjej och deras nyfödda dotter, Juni (för första gången!)

3 reaktioner till “Lågt blodtryck?”

  1. Usch otäckt! Men ja, lågt blodtryck alla gånger. Jag får också att det svartnar för ögonen, men har aldrig ramlat ihop sådär tack och lov.

  2. Mia: ah, just det! Min pappa undviker salt pga högt blodtryck, koppla inte att jag kan göra det motsatta för positiv effekt :) tack för tipset!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>