20140529-184732-67652045.jpg

Lägenhetskaos!

Kom hem till världens kaos! Fredrik skyllde på Frans och jag kan inte annat än känna panik inför vad som komma ska. Jag måste ha det städat (och rent) hemma annars blir jag så himla obekväm och stressad. Vi ska ju ändå storstäder nu inför morgondagens visning så det är okej att det ser ut som det gör, man bli bara extra motiverad. Men på riktigt, lägenheten har aldrig varit såhär stökig. Jag känner att jag inte vill lämna Fredrik ensam med Frans förrän jag uppfostrat honom till en pedantisk liten pojk. Kul mamma, jag vet!

20140529-184756-67676229.jpg

2 reaktioner till “Lägenhetskaos!”

  1. Känns som jag konstant ligger efter i städning.. Gjorde superfint i varenda vrå, men sen kom vi hem från USA och packade upp och boom! Kaos! Behöver städhjälp eller barnvakt, vilket som. ;) jag gillar också när det är fint, men själv med bebis misstänker jag att det kommer få ruckas lite på.

  2. Stella: haha, jag vill ha båda!! ;) vi har dock städhjälp en gång varannan veckan men det hjälper ju bara för stunden … Antar att kaoset bara bli värre ju äldre Frans blir. Ibörjan när han var spädbarn var lgh tipptopp för jag hade sååå mycket tid när han sov typ hela tiden :) Aja. Det löser sig, man borde ju vänja sig successivt också…hoppa jag ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>