Kvarnholmen

  
För några år sedan bestämde vi (jag och Fredrik) för att köpa nyproduktion på Kvarnholmen. Riksbyggen bygger lägenheter i den gamla kvarnen som är typ 100 år gammal och kvadratmeterpriset låg på cirka 50 000 kr. Det gör det fortfarande. Vi skrev ner lägenheter vi var intresserade av men självklart glömde vi skicka in önskemålen i tid och ja, vi lämnade det bakom oss helt enkelt. Jag har ibland vart inne på sidan och kollat vad som finns kvar. Nu är det inte så många men ett gäng. Idag åkte vi ut mest för att spana. Det är ju fortfarande en byggarbetsplats men kvarnen och huset bredvid: Silo är sååå snyggt. Det som är tråkigt är att det inte finns balkonger mot vattnet men utsikten över Djurgården är MAGNIFIK!

Tog sedan båten två hållplatser bort och nu ska vi äta lunch på Boule och berså, precis vid Danvikstull. Är SÅ hungrig! Jag var ju ute igår, kom hem 03.00 efter en kväll hemma hos Carro och Trädgården på Söder. Hade verkligen superkul! Men jag känner att jag inte är så sugen på att gå ut längre. Ibland är det kul men sen när man ”gjort” det känner jag att nu får det gärna dröja till nästa gång… Hehe. Fredrik var på jobbfest i fredags och sa samma igår: ”det bästa med att gå ut är att man inser att man det är så skönt att vara hemma”. Ja, vi är verkligen riktiga partyanimals.   

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>