IMG_1050.JPG

Kuckeliku, klockan är (kvart över) sju

För fjärde dagen i rad vaknar Frans 07.15! Och inatt vaknade han inte utan sov från klockan 22.00. Snacka om att ha en sovklocka. Är såklart medveten om att det här kan ändras precis när som helst men jag hoppas det kan hålla i sig. Det känns som de här ”rutinerna” som man väl får kalla det när det handlar om fyra nätter i rad, hehe började då jag slutade nattamma. Innan sov han ju längre, å andra sidan vaknade han på natten och åt. Men som igår vakna han och vad ledsen, det borde väl i så fall göra honom lika trött? Ingen ide att spekulera. Det är som det är. Men amningen är under avveckling i alla fall och det är ju faktiskt något jag själv kan styra över. Undrar hur lång tid det tar innan mjölkproduktionen avstannar? Vet kompisar som kunnat få ut mjölk låååångt efter att de slutat amma men jag menar när det inte kommer så mycket att man känner av det.

Igår kväll var jag för övrigt och tränade Bodybalance på Sats. Det var väldigt skönt. Om jag kan få till två pass i veckan är jag mer än nöjd…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>