Köpa sulky

baby-jogger-sittvagn

 

Baby Jogger City Mini Zip Sulky

Vi ska köpa ny vagn till Frans. Han vill inte sitta i Bugaboon längre och egentligen är han för lång för den vagnen nu, han behöver en sulky-modell där han kan hänga med fötterna fritt. Vi har ju en sulky som vi tänkt ha som resevagn, en Chicco Liteway, men den är verkligen ryckig nu. Den är toppen som just resevagn men den är inte speciellt skön att köra runt i dagligen. Frågan är vilken vagn man ska satsa på. Vi ska sälja vår Bugaboo donky så vi slipper ha den stående här hemma och lägga undan Chiccon och endast använda den när vi behöver något temporärt, som på en resa exempelvis… Jag gillar ju Britax och Bugaboo, det är de vagnarna vi haft men annars tycker jag den här vagnen från Baby Jogger är verkar bra och stabil. Hm, så svårt att veta när man inte provkört men ja, vi får väl se… någon blir det i alla fall. Fredrik hade kollat upp några olika men jag vet inte vilka det var, kanske att en var från Britax, ska kolla sen…

britax-bmotion4-cosmos

Britax B-motion 4, Cosmos

bugaboo-beeBugaboo Bee3

babyzen-yoyo
Babyzen yoyo+

 

 

10 reaktioner till “Köpa sulky”

  1. Vi köpte en britax B motion i somras och är supernöjda! Så lätt att ha med på resa, fälla ihop men ändå stabil och bra att köra :)

  2. Vi hade ju Buffalon först men länge sen nu, har haft en vanlig brio sulky som vi ärvt av Jacks kusiner. Den är bra och stadig, inte så mycket till liggläge men funkar. Hade jag köpt en ny hade jag nog valt brio spin!

  3. Hello! Vi har Baby jogger mini zip:en. För mig som förälder är det den perfekta resevagnen. Den blir superliten ihopfälld men är nästan stor som en vanlig vagn uppfälld. Enorm sufflett, nästan 100 % liggläge och är supersmidig att köra. Bra med utrymme under även om det är lite svårt att komma åt. Det stora minuset (och egentligen det som räknas) är att vår dotter inte gillat den. Ryggstödet är liksom lite för bakåtlutat i max uppfällt läge och sitsen sluttar lite så hon har inte suttit så bra. Nu är hon snart 3 år dock och börjar tycka den är helt okej. Skulle helt klart rekommendera att provsitta/köra innan. Tror den passar bättre som resevagn än vardagsvagn för finessen är att den blir så liten ihopfälld. Men som sagt, jag älskar den!

  4. Jenny: Tack för tips! Jag tycker den är så fin (om man ska gå efter utseendet ;) men du har rätt i att man bör ta ett provåk innan man köper! Och som du säger,d et viktiga är ju att barnet gillar den och att den fungerar som vardagsvagn, vi reser ju inte hela tiden (tyvärr :)

  5. Stella: Ah, men precis, känns som en sulky skulle vara bättre nu, man vill ändå ha en vagn som är skön att köra/åka i :) Ingen ryckig resevagn. Vår Bugaboo har dock spelat ut sin roll ;)

  6. Jenny LG: Tack för tipset!! Ja, Britax har bra vagnar känns det som. Fredrik är inne på en från kronan nu… vi får ta en provåkning helgen! =)

  7. Baby jogger city mini! Bästa vagnen! Den fälls ihop genom att man bara tar i ett litet handtag i sitsen och vips! Är vagnen ett litet paket – till skillnad från exempelvis bugaboo som är ett jäkla projekt att få ned. Bra att den har fullt liggläge o lätt att köra. Men viktig faktor när vi köpte den – den och bara en annan vagn på marknaden är garanti på över 20kg. Majoriteten av vagnar därute rekommenderas och garanteras bara upp till 20kg (det är därför nästan alla som har barn 3+ Äger en baby jogger) lycka till!!

  8. Sanna: tack snälla för tips!! Ja, känns ju som att 20 kg är om inte allt för lång tid… Så helt klart smart att tänka framåt när man ska köpa!! :) tusen tack!!

  9. Jag är 100 procent säker på att det är en babyjogger city mini gt ni behöver. Bästa vagnen så smidig, så lätt å fälla, bra i skog stan i och ur bil å på resan. Jag köpte den när vår Harry va ca 1,5 år när han växt ut brio gon. Denna vagn kommer han ha tills han är 5 år och superlång till å med 7 åriga storasyster får plats i den. Åk å testa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>