Kolmådern

   
    
    
    
    
   
Idag är jag rätt seg. Var nämligen på en födelsedagsfest igår hos min kompis Emelie men innan det var vi på Kolmådern men Frans förskola. Vi åkte buss från Norr Mälarstrand klockan 8.15 (snark) och lämnade parken runt 17.15.

Förra året spöregnade det precis heeela dagen vilket såklart gjorde sitt för upplevelsen men i år var det uppehåll och till och med sol. Ibland. Till skillnad från förra året hade vi dock med oss regnkläder den här gången.

Jag är ju väldigt kluven till det här med ”djur i bur” och även om jag verkligen hoppas och tror att djuren på exempelvis Kolmådern mår bra så tänker jag alltid att de förmodligen skulle må ännu bättre i sitt riktiga klimat. Typ tigrarna och alla savanndjur först och främst. Men aja, nu ska jag inte gå in på det för mycket eftersom vi faktiskt var på en djurpark igår.

Vi åkte någon linbana och man fick se allt från supergulliga lejonungar till zebror och giraffer. Så vackra djur! Men lejonungarns var utan tvekan höjdpunkten. Så jäkla söta! Trist var att linbanan stannade i typ en kvart och att jag blev lite lätt åksjuk av att sitta och gunga i luften i totalt 40 minuter…

Frans var inte på sitt bästa humör tyvärr, förmodligen på grund den tidiga morgonen och sov två välhehövliga timmar. Sen röjde han runt i Bamselandet, på lekplatsen och jag tror han tyckte det var väldigt kul. Att kolla på djuren var dock mest populärt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>