Kolmådern och regn non-stop

   
             
Idag har vi varit på Kolmådern med Frans förskola, om det varit sol, eller åtminstone uppehåll så hade det varit världens skönaste dag. Men icke! Istället har det spöregnat eller bara regnat precis heeeela dagen.  Mina fötter var typ blöta innan vi kom in på området..

Dummaste var att jag endast hade en skinnjacka, Fredrik en väst över en jeansskjorta och Frans sneakers och inga galonbyxor. Man kan säga att vi alla varit blöta. Och rätt kalla. 

När vi först kom fram kände jag bara att jag ville åka hem. Sa till Fredrik att jag bara ville få dagen överstökad. Haha, men det har ändå gått okej. Vi har hängt läääänge på ett cafe, gått runt i regnet och slutligen hängt i en tunnel där man kunde se lodjur. Det fanns en liten ramp samt ett par trappsteg där så Frans hade the time of his life….

Nu är vi på bussen påväg mot Stockholm. Frans somnade väldigt snabbt… Ska bli så skönt att komma hem och framför allt att få byta strumpor…  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>