Kenzo x H&M

Idag släpptes H&M:s samarbete med Kenzo men jag hade tur och fick shoppa lite redan igår. Kom till Story hotel där festen och pop-up shopen var, genomblöt efter årets sämsta dag, rent vädermässigt, och glömde typ fota. Men alltså det var sååå fint ordnat. Inte rum var det fiskedamm, i ett annar blandades det drinkar och så vidare. Robyn var faktiskt där och spelade skivor och de hade byggt upp en superfin butik på Ling long med hela damkollektionen. Till mi själv köpte jag en t-shirt, utan tvekan det mest anonyma av plaggen men till Lisa shoppade jag desto mer. Hoppas det passar! Blev en jättefin kappa, en blus, en collagetröja, ett par handskar och en ulltopp som man nog kan ha som underställ om man exempelvis åker skidor.

Min t-shirt!

Idag har jag plåtat ett modejobb för Dasiy beauty och det kändes riktigt bra! Modellen hette Ellen och var helt otroligt duktig. Överlag grymt teamwork som resulterade i att vi var klara på under 4 timmar. Love it!

Nu ska jag hämta hem Lill-Fransen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>