Kaktus-cravings

cervera-kaktus kaktus-cervera

Vaser, 499 respektive 279 kr, Cervera.

Kollade precis på Cerveras hemsida om de hade de här vaserna på mellandagsrean. Det hade de inte. Jag tycker att de är så himla fina!

Idag ska vi spana lite på rean men jag ska inte köpa kläder till mig själv. Fredrik klickade hem en rock från Whyred imorse för halva priset. Frans behöver ju lite saker och sen ska vi försöka hitta en helkroppsspegel till hallen, vi har ju bara en spegel och det är den på badrumsskåpet… Jag har dock shoppat en del redan: vann budet på ett matbord på Stockholms auktionsverk och köpte precis 4 vita öglan stolar med rottingsits på Blocket. SÅ NÖJD!

Bordet gick ut på julafton 12.40 och jag tänkte: ingen kan väl sitta och hålla koll på en auktion mitt i jullunchen? Vi var ute och gick när jag kom på att ”shit, nu går auktionen strax ut”, loggade in på mitt konto när klockan var 12.38, letade fram bordet fort som bara den och slängde in ett maxbud på 2000 kronor. Priset blev då 1 200 kronor och mitt bud var högst. Då förlängdes auktionen med två minuter och jag och mamma stod med en sovande Frans i vagnen och kollade på när klockan sakta men säkert tickade ner… Och ingen annan lade något bud så bordet blev mitt för 1 200 kronor plus moms på 345 kronor. Nu står det nere i Frihamnen och väntar på att hämtas. Ska visa när vi fått hem det! Det är runt vilket känns bättre i vår lägenhet och Öglan-stolarna kommer bli så fina till! Hade helst velat ha svarta eller mörkbruna men då blir det ordinariepris och därmed inte Öglan utan Ton no 14 som kostar cirka 1 800 kronor styck. Öglan är ju vanliga men klassiska och ett superalternativ till Ton-stolen som ju är aningen dyrare…

oglan-ikea-stolÖglan med rottingsits.

2 reaktioner till “Kaktus-cravings”

  1. Åh va spännade! Ibland ska man ha flyt, hehe. Lyckades fynda en mörkbrun Öglan med rottingsits på loppis i somras, men i väntan på fler får den agera sängbord här hemma.

  2. Johanna: åh härligt! Älskar de stolarna och speciellt med rottning-sits. Så sköna också :) det får ta ett tag att få en komplett samling, roligare att leta runt och fynda än att köpa alla nya på en gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>