Jobb och en liten presslunch

   
               Har glömt min almenacka på jobbet så imorse googlade jag i mailen på ”3 juni” för att se om det var något jag hade inplanerat idag. Det var det. River Island visade upp höstkollektionen på Musikaliskas terrass. Kläderna var 70-talsinspirerade liksom inredningen. Såå fint! 70-talet och den romantiska hippielooken är två av mina favorittrender, i alla fall att när det kommer till styling. Jag är ju dock inte så bra på att klä mig i trende själv men man kan ju gilla den ändå, eller hur?

Har suttit hemma och jobbar efter visningen och nu ska jag hämta lilla Frans på förskolan. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>