Jobb, jobb, jobb

   
 Den här veckan har varit minst sagt hektisk! Allt hände såklart alltid på samma gång. Hela måndagen och tisdagen gick åt till att hitta kläder till tjejen på bilden. Astrid S. Hon uppträdde på Rockbjörnen i tisdags och det var SÅ bra! Jag såg visserligen bara på datorn men det va bra där också. Utan tvekan ”galans” bästa framträdande. När jag satt där och kollade på Rockbjörnen kände jag mig gammal. Alla dessa kids-grupper, YouTubes och så vidare. Känner inte igen en enda. Haha.
Men ja, det har varit mycket jobb och mitt i allt har jag varit på möte och påbörjat ett nytt uppdrag. Jag ska styla en modevisning till Loppis höstvetet den 28:e augusti! Det är vad jag håller på med just nu men när jag lämnat Frans på förskolan ska jag in till redaktionen och sortera kläder för  imorgon ska vi plåta modejobb till SOLO. Ah, denna veckan alltså. Det är nu jag önskar att jag hade en assistent! Vilken dröm.

  
   Astrid, en riktig stjärna!

2 reaktioner till “Jobb, jobb, jobb”

  1. Hej, köpte precis appen till min 9 månaders flicka.
    Hon älskar den. Precis vad hon klarar av nu.
    Perfekt.
    Tack så mycket, helt klart värt pengarna.
    mvh Jenny från Skåne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>