20140330-203723.jpg

Jetlag deluxe

Igår sov jag till klockan var 12 och idag blev inte så mycket bättre. Klockan 12.34 tog jag mig upp och åt frukost. Frans vakna några gånger under natten och åt men annars känns han lika trött som jag (och Fredrik) Det känns lite jobbigt att vakna så sent nr det är så galet fint väder ute men vad ska man göra? Imorgon hoppas jag det blir bättre. Kanske inte studsar upp i gryningen men innan lunch förhoppningsvis.
Apropå lunch så känns det som mjölkproduktionen minskat. Frans äter inte lika ofta nu och det beror väl på det. Tidigare blev brösten sprängfyllda om jag inte amma på över tre timmar nu har det kunnat gå sju timmar och jag känner knappt av det. Läste någonstans att mängden mjölk anpassar sig efter bebisen efter ungefär två månader så att man ska ha det som behövs men inte så mycket mer. Kanske är det det som hänt? Aja, spelar egentligen ingen roll så länge mjölken räcker och han blir mätt. Jag har vänner vars mjölk ”tagit slut” efter några månader, hoppas inte det är det som hänt för jag vill ändå helamma fram till sex månader och sedan på nätterna och som komplement till måltiderna. Om det går. Går det inte får man väl vara glad för att det fungerade så länge som det gjorde.

Nu kollat jag Bachelor, Frans kolla också förut men han har inte följt hela säsongen och tyckte inte det va kul att se alla tjejer prata om säsongen som gått. Så nu sover han i sin vagn. Vi har numera tre vagnar. Den vanliga, en nerpackad och en som vi använde i Miami och som får fungera som ”inne-vagn” tills dess att vi sålt den. Så skönt att ha vagn inne. Bara rulla runt lite när det är dags att sova.

20140330-205122.jpg

20140330-205204.jpg

2 reaktioner till “Jetlag deluxe”

  1. Men du helammar väll inte om du ger flaska med ERSÄTTNING (typ NAN och/eller Semper)???
    I min värld delammar du :-)

  2. Matilda: Ah, det har jag faktiskt inte tänkt på! Ger flaskan extremt sällan iof, kanske 1 gång på 2 veckor, men ja, jag ammar ju inte de gångerna :) Så ja, delamma gör jag kanske då. Men ja, jag tänker att jag ska fortsätta amma med enstaka undantag fram till sex månader i alla fall. Sen får man se hur det känns :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>