IMG_1185-1.JPG

Jean Paul Gaultier for Lindex

Okej, blev inte så mycket bloggande igår men shit vilken kväll! Så bra fixat, stor fest, fantastisk sushi och framför allt: årets bästa modevisning! Hörde innan att visningen skulle vara en timma lång och kände rent spontant att det lät tristare än trist. Men jag hade så himla fel! Det var världens grymmaste modevisning med massa olika kollektioner, supersnyggt stylat och bra musik framfört live av Icona pop, Agnes, Sophie Ellis Bextor och ett par andra tjejer jag inte kände till. Men alltså wow! Såå bra! Ville inte att det skulle ta slut.

Verkligen en fantastisk kväll som slutade i hotelloungen med ett glas cava. Vi lämnade festen som hölls vid Bananpiren runt midnatt och det kändes perfekt, speciellt idag, hehe.
Precis när vi skulle dra insåg jag att min väska var borta. Hade inte så mycket saker i, mitt ID-kort, Visa, hotellkortet och mina Victoria secret’s parfym men själva väskan är liksom värd en del så jag sprang runt och frågade i alla barer och kollade på toaletten men hittade den inte. Försökte intala mig att det var lugnt, ”det är bara en väska” (en Ysl-clutch som inte finns att köpa längre men okej) och att jag kunde spärra Visa-kortet (been there…) men det kändes såklart ändå tråkigt. Hade i alla fall mobilen i handen, alltid något. I sista baren sa de dock att de hade fått in en kuvertväska och att den fanns i garderoben jag sprang dit och då stod Karin, min chef där med väskan i handen. LYCKA! Det gjorde kvällen ÄNNU bättre och jag var i någon typ av glädjerus när vi satte oss på bussen hem.

Nu har jag sovit ut, ensam i en stor hotellsäng och ätit frukostbuffé. Tåget är framme i Stockholm klockan 14.15 och Fredrik och Frans kommer dit och möter mig. Jag tycker ärligt talat att det är skönt att vara för mig själv ibland och även som nu sova borta om det är såhär trevligt, men det ska bli så härligt att träffa Frans! (Och Fredrik, såklart!)
IMG_1192-0.JPG

IMG_1185-0.JPG

IMG_1203.JPG

IMG_1199-0.JPG

IMG_1208-0.JPG

IMG_1251.JPG

IMG_1215.JPG

IMG_1243.JPG

IMG_1181.JPG

IMG_1182.JPG

IMG_1272.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>