Jag ska bara…

   
   
Igår när jag kom till förskolan ville Frans inte gå hem. Han ville först sopa rent innergården och han var sista barnet kvar när han kände sig nöjd med arbetet.

Han var dock på bra humör hela kvällen, förutom några små svackor. Frans har nämligen kommit in i en period (eller jag HOPPAS att det är en period!)  då han bara bli sååå arg och ledsen. Lägger sig ner på marken och bara skriker hur länge som helst! Man kan inte trötta honom, inte prata med honom, ingenting! Jag fattar att det är en försmak av vad som komma skall nu när han börjar bli 2,5 år… Känner ju att jag här en häääärlig tid framför mig. När Frans var liten tänkte jag ofta på att jag inte skulle skrika på honom eller skälla men hehe, har lite tappat den grejen nu. Eller helt. Haha. Ingen kan få mig så frustrerad som Frans kan, men ingen kan få mig så glad heller. Det är som det är.

Jag nog läsa på lite om hur man ska hantera denna ”trots”, kanske finns någon genväg? Hehe. Har du något bra tips så dela gärna med dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>