20140624-194222-70942763.jpg

Jag hatar att åka buss

Det började redan imorse. Jag fattar inte varför jag tror att jag har bättre koll på SL än vad de har. En resa som enligt dem skulle ta 26 minuter tog en hel jäkla timma med min ”genväg”. Så sjukt irriterande! Egentligen hade jag inte så bråttom, eller Bella på jobbet bjöd på födelsedagsfrukost 9.30 och det var den jag tänkt pricka. Men framförallt är det så tråkigt att byta buss tio gånger och vänta i en miljon år. Trodde i alla fall att Frans skulle somna men han tyckte väl det var för spännande att sova när vi teståkte typ alla busslinjer i stan.
Har i alla fall fixat massa saker på jobbet idag och nu är jag klar med allt till SOLO nummer nio. Halleluja! Så jag kan chilla och ha lite semester nu om jag skulle vilja. Inte för att jag stressar ihjäl mig i vanliga fall men de senaste veckorna har det varit en del jobb pga semesterdeadline och två modeplåtningar.
Sen skulle jag hem från redaktionen och den första bussen körde ifrån mig medan jag stod och tryckte på knappen för att öppna bakdörrarna. Tack för den. Buss nummer två kom och gissa vad? Det var redan tre barnvagnar på den vilket betyder att den var full! Alltså. Tog cirka en timma att ta mig hem och väl här känner jag inte för att någonsin sätta mig på en buss igen…
20140624-183514-66914410.jpg

20140624-194028-70828895.jpg
Hiss-selfie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>