Jag är kär i mitt nya hus!

Idag stannade vi på McDonalds på vägen ut till huset! 

Vi fick tillträde till vårt hus i torsdags och så fort vi skrivit på åkte vi ut för att spana. Alltså jag gillar det bara mer och mer för varje minut jag är där! Vi åkte ut till Ikea där på torsdagkvällen för att beställa sängar, fick feeling och ville sätta igång så fort som möjligt. De vi har nu är Fredriks från början och han har haft dem länge innan vi blev tillsammans (för sex år sedan) sen har vi ju haft ett litet barn som sovit med oss i princip varje natt sedan två och ett halvt år tillbaka. Bäddnadrassen är verkligen… inte något vi säljer vidare!

Så nu köpte vi ny säng åt oss och två bäddmadrasser som vi ska ha på sängarna som vi använder idag. En ska Frans ha (spjälsängen, inte vårt mest använda köp..!) och en blir en gästsäng.

Vi har varit i huset varje dag sedan vi fick nycklarna och även om tanken var att vi skulle flytta in i februari så kommer vi försöka flytta in till stor del, redan innan årsskiftet. Är så peppad!

Hoppas ni haft en skön fjärde (!) advent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>