20150217-115504.jpg

Inskolning på förskolan

…startar den 2:a mars! Igår var vi på förskolan och hälsade på, fick information och skrev på ett avtal. Det har visserligen känts bra ända sedan vi fick samtalet om att platsen var vår men efter gårdagen känns fet ÄNNU bättre! Frans kommer ha så himla kul på förskolan. Och nej, jag säger inte så för att dämpa något dåligt samvete (har liksom inget) jag tror på riktigt att han kommer älska det! Han kröp runt och kolla på saker och lekte på en liten ramp (typ det bästa han vet förutom trappor) och blev sur när vi skulle gå hem. Den andra mars ska vi alltså dit, jag och Frans. Jag kommer vara med i tre dagar och på de fjärde dagen är det dags för Frans att vara där på egen hand. Det stod om långa och jobbiga farväl men så länge inte Frans är ledsen kommer jag inte tycka att det är det minsta jobbigt.

Nä, tyckte förskolan var så mysig! Hade velat gå där själv… Om jag var liten.

Idag har jag varit och tränat, spinning och core och efter det tog jag bussen till Ett hem (Sveriges snyggaste hotell, typ) och kollade på superfina smycken från Ebba Brahe. Perfekt start på morgonen. Hämtade sedan Frans på Fredriks jobb, tog en snabbis till NK och gick sedan hem. Ska visa senare vad jag köpte igår, såå nöjd!

20150217-115726.jpg

20150217-115738.jpg

20150217-115751.jpg

20150217-115800.jpg

8 reaktioner till “Inskolning på förskolan”

  1. Åh Jack också! Jag tror också han kommer trivas bra och jag tycker det ska bli skönt att kunna jobba ostört några timmar varje dag. Har också ett par månader kvar att ta ut, så det blir en lång sommar i usa. Men ändå, fan vad fort det gick, föddes han inte ändå ganska nyss?

  2. Spännande med inskolning. Vilken förskola blev det? Sitter precis just nu och måste välja ut fem att söka till, vilket känns som ett helt omöjligt val.

  3. Emelie: jag vet, tyckte det va så svårt. Hade ju 0 koll… Nu hamna vi inte på något som vi valt och kompletterade sökningen i efterhand. Det blev ett ställe som heter Sebran. Lycka till med ansökan :)

  4. Stella: ja! Och härligt med långsemester i sommar :) lyx! jag är så dålig på det här med mammadagar… Borde ha massa kvar men har hört att et gäng försvinner efter ett år..?

  5. Nä de ska inte försvinna några dagar! Däremot skyddar man sin sgi om man tar ut minst 5/veckan alt jobbar efter att barnet fyllt 1. Blir du gravid med andra innan första är 1 år o 9 mån får du behålla sgin till nästa men det är ju inte alltid så intressant. Fp går att ta ut vid inskolning också. Kolla på deras hemsida vad du har kvar! :)

    Ja det ska bli härligt! :)

  6. Stella: Tack snälla för tipset! :) Har så dålig koll… ska kolla upp det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>