Idag öppnas första luckan…

brio-adventskalender

Adventskalender, Brio/Jollyroom, 299 kr (på rea)

…om man nu har en adventskalender vill säga. Det har inte jag men inte heller Frans. Chokladkalender känns inte aktuellt än men jag tycker den här kalendern från Brio är så jäkla fin! Frans hade älskat den. Funderar på om jag ska köpa hem den nu när de rear ut den men jag får se… det kommer bli så himla mycket nytt nästa helg när vi ska ha 2-års kalas han kommer ju få både julklappar och födelsedagspresent av oss också, liksom av mormor, morfar, farmor osv… December lär ju vara Frans favoritmånad i framtiden.

Men fin är den i alla fall, kalendern. Nästa år ska jag göra en liten paketkalender, Lisa min kompis gjorde en superfin till Stina förra året och jag vill att Frans ska få en sådan. Man kan ju lägga i bra saker som han faktiskt behöver, strumpor osv, hehe. Inte bara massa menlösa småsaker…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>