Idag har jag bakat…

Grönt och blått – så fint!
Dagen började dock på Södermalm där jag besökte Jotex pressfrukost. Alltså sååå mycket fint! Känns som Jotex är påväg att göra samma resa som Ellos. Från postorder till en sajt med riktigt prisvärda, trendiga och snygga inredningsprylar. Var så mysigt, åt frukost och småpratade med Jessica och Anitha Schulman som var där och höll i eventet.
Frans var ledig idag och hängde med mina föräldrar. Vi åt hamburgare till lunch och när vi kom hem började bakningen. Jag har gjort två tårtor med fyllning, småkakor och muffins med salami och ost i. Det har faktiskt gott superbra vilket inte är en självklarhet när jag bakar… brukar i princip alltid läsa fel på receptet.

Invigde min nya rock från Hunky dory som jag köpte på deras utförsäljning igår. Den kostade 1500 kronor och är perfekt! Så glad att jag gick dit!Frans fick en tidig födelsedagspresent av mina föräldrar. Väldigt uppskattat.

Fredrik har julfest med sitt jobb ikväll så han är ute. Får se när han kommer hem. Han måste dock vara pigg och alert imorgon för vet ni vad som händer då? Jo, Frans fyller 3 år! Hipp hurra (i förskott)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>