Idag fyller jag 32!

   
 Ja, idag firar jag 32 år! Känns egentligen inget speciellt med åldern men jag gillar att fylla år på grund av all uppmärksamhet och såklart presenterna! Hehe. Fredrik var bota när jag vaknade och det dröjde ett tag innan jag såg en lapp där det stod att han var iväg och fixade frukost. Det tog dock cirka två timmar (!) och jag började fundera på om han lämnat mig på mig egen födelsedag! Han dumpade båda sina tidigare ex på deras 32-års dagar så ni kanske kna förstå att jag var lite orolig…

Men tillslut kom han hem, smått stressad efter att ha letat efter croissanter över halva stan och skrivit ut min födelsedagspresent OCH fixat en PowerPoint med en rebus som gav mig svaret på min födelsedagspresent.  

Fattar ni? Queen B. Vi ska alltså de Beyonce i juli när hon kommer till Stockholm. Det blir kul, jag är ju inte ofta på konserter. Har faktist sett Beyonce en gång innan, dock på Destinys child-tiden…

Igår hade Fredrik 40-års middag här och jag var ute på Ekerö och hängde med Lisa och Stina, de körde mig hem sen på natten samtidigt som de plockade upp Gustav som varit här och ätit. Frans var vaken när vi kom hem klockan 00.00… Men det gav mig sovmorgon till 9.30 imorse så helt fel var det inte…

En reaktion till “Idag fyller jag 32!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>