frans

Idag åker vi!

Nu är det mesta packat. Det blir ju onekligen en hel del extra när man ska resa med en liten bebis. Vagn, babynest, bärsele, kläder, filt, flaskor… listan kan göras lång. Fredrik tog med sig det mesta så tar jag med mig det som är kvar sen och så möts vi på centralen. Jag som alltid brukar komma till tåg i absolut sista sekunden och springa allt jag har genom t-centralen (ser det som en sport: hur länge kan jag vänta innan jag måste åka…) tänkte att jag skulle vara ute i god tid för en gångs skull. Stressa med Frans eller missa tåget känns som två saker jag inte vill råka ut för.

Frans har för övrigt sovit som en stock i natt. Jag fick väcka honom för att han skulle äta. Kändes som brösten skulle gå sönder  och pumpen låg i diskmaskinen, smutsig! Anledningen till att han sov så bra var nog för att han inte sov någonting igår. En timma när vi var ute och gick på morgonen men sen var han vaken i princip heeela dagen. Och gnällig förstås eftersom han egentligen inte var speciellt pigg utan snarare supermegatrött. Men att somna? Nej, det kändes inte så kul. Jag var trött på kvällen, helt slut och kände mig typ nedstämd. En lugn bebis är inte alltid ett givande sällskap men en ledsen bebis är det sannerligen inte. Hann tvätta massa och äta lunch men verkligen inget annat.

Nu sitter jag här framför datorn och har käkat frukost medan Frans sitter här och hickar i Baybjörnen.

Om det ska bli skönt att åka ner till Göteborg? Oh, jaaaa!

2 reaktioner till “Idag åker vi!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>