Ida Sjöstedt x Ellos

   
    
    
 Var ju på en presslunch tidigare idag på Hotel Skeppsholmen. Verkligen hur fint som helst där ute men jag är där väldigt sällan. På Skeppsholmen alltså.

Ida var där och pratade om kollektionen. Det är spetsiga, romantiska klänningingar, trenchcoats och ett gäng accessoarer i form av skor, väskor samt en bricka och ett doftljus. En av de bästa sakerna tycker jag var att kläderna finns tillgängliga i storlek 34-52. Inte vanligt att man hittar kläder som är större än 44 i butikerna och då inte snygga plagg som man kan köpa i ordinarie sortiment. Oftast hänvisas man till en hörna av butiken, ”speciellt anpassad” för de större storlekarna.

Dagen avslutades på Sats där jag tränade Bodybalance, utan tvekan min favoritträning. Har dock inte så många men i alla fall. Bodybalance är en mix av yoga, tai-chi och pilates och innehåller massa strech, balans, styrka och rörlighet, så skönt!

Och innan passet blev det en sån här sallad, älskar halloumi!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>