I nya SOLO

  
Modejobb plåtat i Venice, Los Angeles.

I nya numret av SOLO som finna i butik precis just nu, är ett av mina 8 modejobb från LA med. Temat är sportigt med rejäla 90-tals vibbar och loggorna är stora och många. Jag gillar den här modeserien.

Jag har verkligen gjort alla teman genom åren. Från minimalistiskt, boho-inspirerat och romantiskt till dressat, beachigt och mönstrat. Och precis allt däremellan. Ibland har jag känt mig tokinspirerad, ibland har jag kört fast totalt. Ibland har jag älskat jobbet, ibland knappt velat öppna tidningen för att se resultatet av en viss story. Jag är tyvärr ganska självkritisk och kan störa ihjäl mig på en dålig bild trots att de andra sju är bra. Oh, well.

Idag har jag funderat ÄNNU mer på min jobbsituation. Jag har ju ett problem och det är att jag inte vill släppa det jag gör just nu för även om jag ibland är extremt kritisk mot det jag gjort så älskar jag mitt jobb! På allvar. Många jag känner funderar fortfarande på vad de vill göra i framtiden. Jag vet vad jag vill göra. Det är inte det som är problemet, problemet är att den här branschen är under stor förändring och tidningar (okej, de flesta, inte alla) känns tyvärr inte som framtiden. Åtminstone inte på det sättet som vi jobbar idag. Sorgligt men sant.

Lång story. Skulle mest puffa lite för senaste jobbet och sen kan jag inte riktigt sova heller och då blir det såhär, jag maler på. Haha, hoppas du sover godast!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>