I Monki-worlden

   
   
Ja, det första jag tänker på är mitt för jävliga nagellack. Borde verkligen fixa det i dagarna…

Imorse när jag lämnat Frans i en vattenpöl på förskolegården (hur kan det va såå kul att stampa i vatten?) åkte jag till Monki på Kungsgatan 52. Butiken öppnar imorgon men vi fick en liten smygtitt idag på den nya butiken som var SÅ cool. Jag älskade Monki när jag var yngre och handlade mycket där. Nu var det längesedan men jag ska tillbaka ikväll och spana lite då det är lanseringsfest. Little Jinder ska uppträda också men även imorgon vid 17-tiden om någon är sugen…

Nu sitter jag på Starbucks och kollar Hemnet och strax ska jag på möte hos Patriksson Communication.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>