I love Paris

 
  
  

  

    
    
    
   Idag har vi också gått typ heeeela dagen! Men jag gillar det! Har även shoppat lite: Jag fick äntligen min efterlängtade Celine trio-bag! För att göra en lång historia kort: jag  en väska i 30-års present (ja, det stämmer att jag är 32 nu…) och idag köpte Fredrik den åt mig. Så nöjd, det här känns som MIN väska, love it!

Åt sedan champagnelunch på Les Printemps och efter det gick vi till Uniqlo där jag hittade två skjortor och en cashmeretröja. Gillar Uniqlo för de har så mycket snygga och framför allt prisvärda basplagg! Hett tips om du ska till exempelvis USA (lite billigare där!)

Kvällen avslutades på Robert et Louis, en liten köttrestaurang i Marais. Man satt precis i köket där köttet grillades men det var supermysigt. Och gott! Och personalen var grymt trevlig!

Tog sedanen Uber hem för 120 kronor (!) och nu ska vi kolla på en film. Jag vet, vi kunde gått ut och druckit drinkar eller vad som men det är ändå skönt att slappa på hotellet. Jag har verkligen börjat längta efter Frans men jag uppskattar också att bara tänka på mig själv, inte planera efter sovtider och lekbehov, inte behöva fundera över barnvänlig och inte alltför dyr lunch och middag vid vissa tider och så vidare. Bara göra det man själv känner för. Det är verkligen lyxigt! Låter kanske supertrist men jag tycker verkligen så. Men lyxigast idag är ändå min Celine-väska. Ska ha den resten av mitt liv!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>