20140530-230830-83310025.jpg

Hurra, lägenheten är såld!

19.45 ikväll skrev vi på alla pappren och den 18:e augusti lämnar vi vår fina tvåa på Fleminggatan. Känns lite tråkigt samtidig som jag ser fram emot att hitta en ny, fin bostad. Fredrik är mer ledsen än jag tror jag (men det är ju mest jag som kånkar upp och ner för trapporna när han är på jobbet.) Det han tycker är tråkigt är att det är en lägenhet som vi själva planerat från grunden då vi helrenoverade den och sen sa han också att det är ju i den här lägenheten som vi haft vår första tid med Frans. Och det är sant förstås. Men nej, glädjen över försäljningen tar sannerligen över. Rejält! Jag har ju sålt och köpt lägenheter några gånger i mitt liv men blir aldrig nervös. Vissa verkar ju inte kunna sova pga nervositet inför budgivning och så vidare men jag kan inte känna av den nervositeten. Jag tänker typ att det handlar om låtsaspengar eller något. Jag vet inte. Men jag är såklart glad att det här paret som nu ska flytta in antog vårt ”köpa-före-visning-bud” och inte ångrade sig.

Nu börjar jakten för oss. Lägenhet eller hus… Jag är så taggad!

2 reaktioner till “Hurra, lägenheten är såld!”

  1. Oj så spännande! Alltid kul att börja om på nytt ställe tycker jag. Grattis till försäljningen och lycka till med jakten på något nytt!

  2. Johanna: Tack! :) det känns jättekul och skönt! Nu letar vi heeela tiden! Får se vad det blir tillslut…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>