Hurra för kärleken!

Jag vet inte vad jag ska säga om gårdagens bröllop förutom ”wow”! Så jäkla kul, härligt, vackert och kärleksfullt. Har nog aldrig träffat ett par som är så kära och fina mot varandra som Elin och George! Man blev så glad av att vara där och jag är så otroligt tacksam att vi fick möjlighet att vara med och dela den här dagen. Kärlek när den är som bäst!

Jag har aldrig varit på ett syrianska bröllop innan men det är ju verkligen fest från början till slut, mängder med god mat och så mycket glädje och dans! 

Har lånat de flesta bilderna från Jessicas blogg. Angelica har tagit massa fina hon också så de dyker säkert upp snart… Vill ha kameran hon använder, såå fina bilder ju! Jag kör ju bara mobil och det är lite sådär med kvalitén ibland. Hade varit roligt med en riktigt bra kamera ibland.

Jag tog det lugnt med alkohol igår för att slippa vara seg idag och vi tillbringade morgonen i hotellets pool och bastu. Så skönt! Fredrik och jag passade även på att se en bio, det blev ”Sully” som var riktigt, riktigt bra och en halvbra uppladdning för min kommande flygresa till New York…

Jag och Angelica ska börja tävla konstsim. Idag övade vi ihop för första gången. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>