Hudvård för barn

   
 Idag kom ett bud hem till mig med Elws nya hudvårdsserie för bebisar och barn. Förpackningarna är ju så himla söta!

Har gjort världens utrensning i flyttkartongen märkt ”badrum” så nu har jag lite plats över…

Just nu står jag och lagar mat. Har jobbat som en galning idag men sen hämtade jag Frans och känner att jag får fortsätta ikväll när han somnat. Nu sover han i och för sig (!) men vaknar nog snart eftersom han inte ätit middag. Funderar på om han är sjuk… Han brukar ju aldrig sova såhär på eftermiddagen.

Är han sjuk undrar jag på allvar hur den här veckan ska gå… Har så sjukt mycket att göra och känner jag Fredrik rätt är det samma för honom. Men det löser vi såklart, om vi måste. Men hoppas vi slipper… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>