Hos farmor i Norrtälje

   
   
Idag tog vi bussen ut till Norrtälje för att hälsa på Fredriks mamma och hennes man. Frans blev lite rastlös under bussresan men när vi kom fram sa en äldre kvinna att hon tyckte Frans varit så duktig på bussen och att hon tyckte vi var gulliga som pussade så mycket på honom. Haha.

Vi blev hämtade vid busstationen och körda till huset som ligger någonstans mittemellan Norrtälje och Åkersberga. Väldigt naturskönt och mysigt! Frans sprang runt och åt en del röda vinbär som fick honom att rysa eftersom de (enligt honom) var så sura. När han märkte att vi skratta åt honom började han överdriva rysningarna och ropade till och med på oss så att vi kunde titta på honom medan han åt och grimaserade. Sån pajas alltså!

När vi åkte hem tog vi Fredriks mammas bil, en Toyota aygo som jag faktiskt köpte för cirka 5 år sedan. Hon köpte den sedan av oss men vi har lånat den tre somrar i rad (och bilat runt i Sverige). I år är inget undantag. Så skönt med bil ändå! Även om det är rätt opraktiskt i stan… Men i juli är ju Stockholm rätt tomt och det betyder ofta fler parkeringsplatser. Så nu har vi bil tills vi tröttnar.

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>