20140329-164610.jpg

Home sweet home (och resan dit)

Att fixa så att man kan blogga från mobilen tog ungefär tre sekunder. Jag har tänkt länge att jag ska ”ta tag i det” men sen har det inte blivit av. Tyvärr kan det blir strul med bilderna men det kan jag alltid fixa i efterhand. Huvudsaken är att det blir mer uppdatering på den här bloggen.

Vi landade igår 07.40 och tog en taxi hem. De hade ju perfekta barnstolar hos Taxi Stockholm, inte babyskydd men stolarna för de lite mindre barnen fungerade utmärkt för en tremånaders bebis. Så vi kunde åka hem tillsammans alla tre. Vi och en miljon kilo packning. Folk tittade på oss på Arlanda och jag kände för att tala om att jag faktiskt hade jobbat och inte bara shoppat loss. Men det gjorde jag såklart inte för det hade varit rätt konstigt…
Resan hem med Frans gick bra. Tillslut, ska tilläggas. Han var jätteledsen och trött på Newark och vi bar runt honom i tid och otid för att han skulle somna. De andra stockholmsresenärerna såg hur vi gick varv efter varv bland stolarna och tänkte nog: måtte jag inte hamna bredvid den ungen. Haha. På planet ammade jag och tänkte att efter det här somnar han som en stock. Det gjorde han inte. Efter cirka två timmar (!) blev han alltför trött av att gråta och stirra på diverse lampor och somnade äntligen. Den lättnaden. När vi gick på planet hamnade vi mitt i, med andra ord ingen babysäng. Ska ni ut och resa med en bebis, se till att få en plats med babysäng och om ni inte får en, byt flygbolag. På riktigt. Den där sängen räddade oss på vägen till USA och det kändes så sjukt segt när vi insåg att vi skulle bli tvungna att sitta med Frans i famnen i cirka åtta timmar. Lyckligtvis var det en kvinna som efter ett tag gick med på att byta, hennes son var nämligen för stor för sängen som tar max 11 kilo. (Hurra!) Vi fick flytta fram och Frans sov i sängen i cirka fem timmar i sträck.
När vi äntligen kom hem till lägenheten packade jag upp allt och lade Frans kläder i tvättmaskinen. Hatar att inte packa upp direkt, haha, hur trött jag än är. Sen gick jag och lade mig och sov i flera timmar medan solen sken utanför. Frans måste också ha blivit lite jetlaggad för han gjorde mig sällskap och snarkade på bra fram till kvällen. Känns skönt att vi delar intresset för att sova.
På kvällen beställde vi hem mat från Texas Longhorn och kollade på ”Saving Mr Banks”, den handlar om hur ”Mary Poppins” blev till, filmen alltså. Tyckte den var så himla bra (och intressant) eftersom jag älskade ”Mary Poppins” när jag var liten. Såg den hundratals gånger på video.
Sen lade vi oss igen, Frans hade av förståeliga skäl svårt att sova och grät så fort vi inte bar på honom men när klockan var 01.30 somnade han medan jag kollade Hemnet och sov fram till klockan 12.00 idag. Med två amningspauser. Jag låg ner och ammade så jag kunde sova samtidigt, hehe. Är mycket enklare att göra det nu när han är lite större. Testade ofta ibörjan men det var lite jobbigt för han tappa nästan alltid bröstet och blev ledsen. Ingen vila för mig där med andra ord…
Nu sitter vi på Söder och solar utanför en kyrka. Vilket väder! Hela Stockholm är ute for sure.
Okej, så det blev ett första mobilinlägg så får vi se hur det ser ut.

20140329-154646.jpg

20140329-163535.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>