Hola från Spanien!

Stina och Frans väntar på bagaget i Alicante.

Okej, det blev inget blogginlägg i fredags men det har verkligen gått i ett! Mötet som jag nämnde och hade med en kvinna som heter Anna i fredags eftermiddag gick väldigt bra. Det är en grej som är på gång men inga klara besked finns än. Däremot kommer jag göra en del andra frilansjobb för henne och en av hennes befintliga titlar. Berättar mer när jag vet mer helt enkelt! 

Lördagen gick ut på att fixa i lägenheten inför visningen som var idag! Det är så mycket jobb men tydligen hade dagens visning gått superbra så man får hoppas att det är ett gäng som är intresserade… är ytterligare en visning imorgon.

Hur som helst, tidigt imorse (04.50) åkte Frans och jag taxi ut till Arlanda och mötte upp Lisa, Stina och lille Nils. Strax innan lunch landade vi i Alicante och tog en taxi till Torrevieja där Lisas mans mamma har lägenhet. Har aldrig varit här innan men det är verkligen SÅ härligt! Lägenheten är väldigt stor och ligger en gata från stranden. Sen skadar det inte att det är cirka 25 grader och sol.

Frans blev dock åksjuk i taxin, han blev hängig efter att ha diggat till olika låtar och pratat om allt mellan himmel och gjord i tjugo munter. Han kräktes inte men satt och höll i en påse som jag tog fram i beredskap. Usch, stackarn! Jag har varit åksjuk under större delen av mitt liv och det är verkligen hemskt! Brukar tugga Calma som är ett åksjuketuggummin men det kan jag ju inte ge Frans… han mådde i alla fall bättre så fort vi gått ur bilen även om han sa ”jag vill kräkas” precis innan vi stannade.

Här i Torrevieja har vi badat (okej, 2 av 5, ni kan ju gissa vilka…) ätit pizza till lunch, duschat, packat upp, promenerat, varit på mini-circus och ätit middag. Frans var såå trött och blev tokarg på mig när jag tog mobiltelefonen som han fått låna i väntan på maten. Hela restaurangen stirra men det löste sig och Frans åt större delen av spagettin och köttfärssåsen. Vi beställde mjölk till maten och fick då in varm (!) mjölk. Servitrisen kollade på oss som om vi vore galna när vi bad om att få kall istället… lite som vi stirrade på henne när hon satte fram den rykande drycken framför oss.

Frans somnade i min famn på restaurangen när klockan var runt 20.30 och vi gick hemåt. Nu sover han här bredvid mig och jag är också sjukt trött efter en dag som började 04.10 imorse.

Imorgon blir det sol, bad (för 2 av 5) och häng här hemma, tycker det är jättemysigt att vara i lägenheten. Och skönt! Frans och Stina leker verkligen bra tillsammans. Eller Stina är Frans största idol och han vill göra allt hon gör och blir superglad när hon ropar på honom och föreslår lekar. Det underlättar verkligen semestern att de två har varandra…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>