20140615-111839-40719142.jpg

Hej snålmorsan!

Kom precis hem från affären dit jag gick för att bunkra upp med blöjor. För ett tag sedan fick jag nämligen ett gäng rabattkuponger på Libro-blöjor och de gick ut idag (så typiskt mig) så jag gick och plockade på mig fyra paket. I kassan fick jag dock reda på att man bara kunde använda en rabatt per kvitto! Eftersom jag var ensam och handlade (läs: skulle få bära alla blöjpaket själv upp till lägenheten) och eftersom det plötsligt blev ganska mycket mer pengar för mängder med blöjor som vi inte egentligen inte behöver för tillfället valde jag att plocka bort tre paket. Hehe. Kände mig sjukt snål och omständig… Men nu när jag gick upp för trappan kändes det verkligen som rätt beslut.

Fredrik är för övrigt och slänger massa saker på tippen. Vi ska till Ikea sen men kändes skönt att inte behöva ta med Frans och slänga skräp i solskenet. Känns skönt att rensa ut som sagt. Jag planerar redan för nästa loppis. Tog ju inte ens med kläderna jag har nere i källaren igår… Tänk hur mycket grejer man har. Får typ ångest när jag tänker på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>