IMG_0327.JPG

Hej Industrigatan

Vi lever i något som kan kallas flyttkaos men det gör mig inget för jag trivs såå himla bra i den här lägenheten. Trivdes i den förra också men den här är bättre, vet inte varför men jag tycker det. Visst, den förra var en så kallad sekelskiftsdröm men jag gillar nog vår funkis bättre! Och tur är det för alla nycklar är lämnade och pengar överförda. Så ingen ångerrätt här inte.

Att flytta gick bra, vi anlitade en flyttfirma, Fredrik hjälpte till men jag behövde inte göra så mycket eftersom jag hängde med Frans. Det tog dock drygt fem timmar och vår soffa fick inte plats i hissen. Det saknades två ynka centimeter… Men kunde de inte ta upp den för trapporna tänker ni men nej, trapphuset är för smalt! Haha, såå typiskt! Vår soffa står i skrivande stund på den outhyrda MC-parkeringen i garaget. Vet inte om vi ska hissa upp den eller bara sälja den och köpa ny… Har ju haft de tankarna innan. Jag är ju sugen på en snygg skinnsoffa, helt använd även om jag set fördelar med en ny också… Men vi får se.

Annars är det en hel del att göra innan lägenheten är klar. Spackla och nåla är prio ett. Vi ska sedan renovera badrum, fixa köket på något sätt och även sätta upp en vägg med en skjutdörr i vardagsrummet så vi kan kalla lägenheten en fyra. Sen är det ”piff” kvar som min mäklarkompis brukar säga. Och det är ju det allra roligaste!

Nu sover Frans och jag ska fortsätta packa upp köket. Fredrik var tvungen att åka in till jobbet men han kommer väl strax… Hoppas du får en superskön fredagkväll!

IMG_0344.JPG

IMG_0345.JPG

IMG_0351.JPG

2 reaktioner till “Hej Industrigatan”

  1. Er fina, goa, blåa soffa. På en parkering… Ni kommer säkert på något bra. Hände det inte något liknande i Vänner?

  2. Mamma: Ja, hemskt! Stackars soffa! ;) ja, det va som i ”Vänner”, soffan ”fastnade” liksom mot väggen. Hehe… nu sitter vi på soffkuddarna på golvet. Det funkar tills vidare… Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>