20140630-111922-40762411.jpg

Hej från soffan!

Frans och jag kör en lugn hemmadag. När jag var liten fick jag alltid hyra film när jag var liten, favoriten var Törnrosa och My little pony och smojsdalen. Frans är ju lite för liten för sådana avancerade filmer så det blir Babblarna. Jag kör Dawsons creek via Netflix. Perfekt efter en natt som inneburit ungefär hälften sömn och hälften byta blöja, trösta ledsen Frans och amma. Är egentligen inte särskilt trött men det är skönt att bara ta det lugnt hemma, även om solen skiner ute…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>