A

Hej från soffan

För det första: bilden ovan är inte manipulerad av varken filter eller smink. Jag är SÅ blek.

Hur som helst, jag tränade ju igår, mitt andra ”hårda pass” (förutom yoga och bodybalance) på cirka 1,5 år. Körde ju box med Angelica för någon månad sedan, det var betydligt värre! Men igår tränade jag Piloxing och det var faktiskt riktigt kul. Det är en mix mellan pilates och… just det! Boxning! Så inte lika tufft som ett rent boxpass men inte lika långsamt och ”segt” som Pilates. Så väldigt bra kombo enligt mig, har testat tidigare men det var läääänge sedan. Tyckte ändå jag hängde med riktigt bra och idag har jag ont lite här och var. Överallt är egentligen en bättre beskrivning. Till middag efteråt blev det pasta, ett glas vitt vin och salted caramel glass, har hört att man måste återhämta sig… Jag kommer nog aldrig kunna bli en äkta träningsperson, inte på riktigt. Jag är för ofåfäng, godissugen och lat för det.

Jag har gått ner mycket sedan Frans föddes mycket på grund av amning och även alla trappor vi hade på Fleminggatan, trodde jag skulle gå upp allt på direkten nu när jag fick hiss och slutade amma men det har faktiskt inte hänt så mycket. Magen putar ut ibland när jag ätit eftersom magmusklerna inte riktigt finns kvar för att hålla inne tarmarna. Eller jag har nog gått upp lite. En gång i somras kollade jag mig själv i spegeln och tänkte: nej, nu får jag bara inte gå ner mer. Och det gjorde jag inte heller. Det konstiga är att jag inte brytt mig mer om min vikt eller hur kroppen ser ut sedan Frans föddes än vad jag gjorde innan. Hade tänkt mig att det skulle vara tvärtom… men visst, hade jag haft 20 gravidkilon kvar ett år efter förlossningen hade det kanske låtit annorlunda. Antagligen.

Jag gillat dock tanken på att träna och känner mig duktig även om jag avslutar kvällen med glass och det är skönt att få komma iväg ett tag och bara röra på sig. Barnvagnspromenader är väl trevligt på sitt sätt men inte alls samma sak.

Idag har jag hängt med Hannah och Knut, varit i lägenheten, på Ikea (igen) och kollat på rean i Barkabys outlet. Köpte dock ingenting. Nu ska vi se ”Boyhood” så fort Frans somnat…

 

 

2 reaktioner till “Hej från soffan”

  1. Ha, är precis samma när det kommer till tröning. Gravidkilona försvann de också och jag äter fortfarande massa gotte :) ammar iofs en del fortfarande. Fast jag tänker att jag kanske ska börja lite ändå, är ju bra och schysst att vara stark! Heja dig!

  2. Stella: Ja, men när jag ammade var det OMÖJLIGT att inte äta godis osv. Haha, nu har jag inga ursäkter förutom att jag är ”beroende” ;) Men det är faktiskt rätt skönt att träna lite så jag ska verkligen försöka :) Lycka till och hejja dig också!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>