Hej från New York

Vi landade igår strax efter lunch och tog en shuttle in till stan, det tog såå lång tid! Jag var lätt stressad för vet ni vad? Jag glömde min jäkla plånbok på flygplanet! Så jävla irriterande! Jag fick ringa runt hit och dit men vet inte om det ledde till något. En fet obiltökning möjligtvis. Jag hade lyckligtvis bara två visa-kort och min legitimation i plånboken så det spärrade jag. Har en annan plånbok med pass, pengar osv och den har jag lyckligtvis kvar! Än så länge… Jag kommer dock får göra en polisanmälan för när man tappar legitimationen är det viktigt! Detta är så typiskt mig så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag gorde inget av det men blev bara så trött på mig själv! Alltid är det något när jag är ute och reser, haha. Det positiva är att jag får ta om min id-bild, den förra var ingen hit!

Väl framme på hotellet (jag hade kollat upp hur vi skulle ta oss dit snabbast från JFK men vi tog ju den där sega shuttlen istället) så var rummet inte vad vi tänk oss då vi bokat en svit där vi alla 5 skulle sova tillsammans. Detta rummet var uppdelat på två rum varav ett var superfint och et inte alls lika stort och lyxigt! Mer som ett stort extra sovrum med toalett. Efter mycket tjat lyckades vi dock få ändra och efter ännu lite mer tjat lyckades vi få både utsikt från 24:e våningen och gratis wi-fi. Det kostar annars 14 dollar/dygn, vilket i och för sig är värdelöst på ett 5-stjärnigt hotell år 2016! De har ju typ gratis wi-fi i tunnelbanan! Haha.

Slutet gott…vi avslutade kvällen på La Esquina där vi åt supergod mat och avslutade med att dela på två desserter som var borta på max 1,5 minut. På riktigt!

Och nu ligger jag vaken pga jetlag och väntar på att någon ska vakna… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>