annika

Hej från Miami!

Plötsligt har nästan en vecka gått. Hur gick det till? Jag har ingen aning. Har såå många gånger tänkt att nu ska jag blogga men det har alltid kommit något i vägen. Plus att jag på grund av jetlag varit så trött på kvällarna.

Under veckan har vi plåtat se modeserier för SOLO, Shapeup och tidningen Frida. Vädret har i inte alltid varit toppen och av den anledningen har vi blivit tvungna att kompromissa och även skjuta på jobb. Vem vill se badmode på en regnig strand med grå himmel som bakgrund? Då kunde vi ju lika gärna plåtat hemma i Sverige och sparat in en hacka. Modellen hade ju visserligen dött av köld och det hade såklart varit en negativ del av det hela…

Frans älskar Miami, eller jag tror det! han får glida runt i värmen med Fredrik och bara chilla. Sällan har han fått så mycket komplimanger som han fått här nere. Amerikaner är ju heeeelt galna när det gäller bebisar. På riktigt. De flesta säger ”Oh, he’s big” när vi säger att han är 3,5 månader och minst lika många tror att han är en tjej. En kvinna sa: ”Oh my God, she’s an precious little angel!” och Fredrik som inte orkade rätta sa: ”Yes, she is”. Apropå rätta: i förra inlägget skrev jag att Fredrik sprang runt som en yr höna på Arlanda i jakt på blöjor. Vad jag inte såg var att Fredrik sedan ändrade ”yr höna” till ”Tiger”. Haha, han är allt rätt töntig…

a

Ja, jag fick ont i armarna av efter den här bilden…

Att jobba har fungerat bättre än jag trodde. Frans och Fredrik har promenerat, chillat på rummet och sedan letat upp mig så att jag kan amma ungefär var tredje timma. Han har inte ätit mer än vanligt på grund av värmen som jag trottm snarare tvärtom. Han sover så sjukt mycket på nätterna. Inatt sov han från 23.00-08.00 med en matpaus vid 04.00. Som mest har han sovit sju timmar i sträck! Helt galet. Undrar hur dygnsrytmen förändras nu när vi kommer hem. För imorgon åker vi tillbaka till Stockholm. Hade så lätt kunnat stanna en vecka till. Miami är en grym stad!

Nu blir det frukost, sen poolen. Vi hörs ikväll! (lovar att jag ska blogga mer innan vi drar!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>