Hej från Berlin!

   
    
    

    
    
   
Idag har jag varit i Berlin med Polhem Pr för att få reda på vem Hunkemöllers nya ambassadör är. Svar: Doutzen Kroes! Och det var faktiskt hon jag hade gissat på. Hon eller Miranda Kerr… Har haft en fantastisk dag men nu är jag SÅ trött!

Har ätit massa goda saker och fick även chansen att fotas med Doutzen. Om det nu räknas som en chans att få fotas ihop med en av världens vackrare kvinnor, hehe. Jag är dock van. Har plåtats ihop med såå många modeller under mina år på SOLO. Caroline Winberg, Kelly Gale, Whitney Port (inte klassisk modell men snygg ändå)

Nu ska det bli skönt att åka hem och sova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>