IMG_2174-1.JPG

Hej din trötta mamma!

Om jag ska vara helt ärlig har jag inte varit speciellt trött sedan Frans föddes. Det har såklart vart enstaka dagar och stunder då man önskat att man kunde lämna allt och ta in på hotell och bara sova men det har ändå fungerat över förväntan. Nu, och framför allt ikväll, börjar jag dock känna av den där klassiska tröttheten som alla pratar om i samband med småbarnsåren. Ikväll exempelvis känner jag mig helt färdig. Kanske har Frans smittat mig med sin förkylning men annars tror jag att det betor på att jag har en hyperaktiv lite kille. Säkert inte värre än andra barn men vad spelar det för roll? Han kör liksom slut på mig, haha. Min rygg likaså… Det är ständig bevakning och nästan konstant underhållning och aktivitet som gäller. Kul, jo… Men jäkligt utmattande på samma gång. Sen är det ju det här med att planera mat hela tiden, vad man ska ha med sig när man åker iväg och så vidare. Var så lätt tidigare att bara amma när det behövdes. Och när Frans älskade att hänga i vagnen. Det gör han ju inte riktigt på samma sätt nu… Nu vill han kravla runt, försöka krypa, resa sig upp, stå upp, bli runtburen, bitas (hårt som bara den!), hålla mina händer och gå genom lägenheten gång på gång och smaka på ALLT som man kan stoppa i munnen. Fick hindra honom från att slicka på Stop-knappen på bussen tidigare ikväll när vi åkte till hotel Rival för att äta middag med ett gäng kompisar. Känns som jag hela tiden säger: Nej! Usch! Inte så! Frans! Neeej! Din lilla skurk! Va fan! Men Frans… NEJ! Haha.

Borde verkligen sova nu, Fredrik och Frans lade sig redan klockan 21.00 men jag har jobbat lite och surfat runt på diverse onödiga sajter. Så dumt. Sitter nu på toalettlocket i vårt för tillfället, megadeppiga badrum (längtar sååå efter att börja renovera!) och bloggar trots att ögonen går i kors. Haha.

Imorgon är jag förhoppningsvis piggare och kan jobba en del under förmiddagen. På eftermiddagen ska jag in på redaktionen och förbereda en plåtning som jag ska göra för tidningen Shapeup på fredag med fyra olika tjejer. Två av dem är mina vänner, en är en gammal kompis tillika granne från Göteborg och hennes kusin som jag gick i samma barngympa som för många, många, mååååånga år sedan. Min gamla granne Therese åker faktiskt upp till Stockholm enbart för att kunna vara med på plåtningen. Så kul!

Nä, nu är det dags att sova.

2 reaktioner till “Hej din trötta mamma!”

  1. …din lilla skurk…hahaha, underbart! Den snor jag. Min lilla är snart 11 v och inte så ”skurkig” än. Men om hon brås på mig så lär det bli välanvänt uttryck!

  2. Catti: Åh, nä då kan jag tänka mig att hon inte hunnit bli så busig men det kommer ju ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>