frukost

Hej bloggen!

Alltså tiden bara går och plötsligt var det två dygn sedan jag bloggade. Frans har sovit mycket idag (men när han sov jobbade jag och hängde runt på Instagram, Facebook samt planerade morgondagens plåtning via sms), två tillfällen och i två timmar båda gångerna, likaså igår. Då sov han hur bra som helst och jag som planerat att gå till något barnvänligt ställe och låta honom leka av sig under pressdagen. Jag gick runt på olika ställen och kollade på vårkollektioner och försökte innan planera in Frans ”vakentid”. Han är ju alldeles för stor för att sitta i vagnen, vaken i typ 1,5 timma, det är såklart inte alls skoj. Hur som, igår var vi på Elodie details och kollade på superfina barnsaker. Gillade speciellt ryggsäckarna och sulkysarna (eller hur man nu säger sulky i plural…) Sen gick vi till Indiska, Åhléns, Polhem, Åhléns igen (!), Skobranchrådet och slutligen drack jag kaffe med tjejerna på Ibeyostudio. Skulle gått på MQ:s visning på Mr French på kvällen men jag orkade faktiskt inte. Frans sov och jag kände att det var lika bra att åka hem med honom istället för att dra runt på stan i drygt en timma i väntan på visningen…

elodie-ryggsack

Ska nog köpa en ryggsäck till Frans i julklapp, den här är såå fin. Gillar liksom de flesta andra, även den klassiska Kånken (i militärgränt)

painauchocolate

Ångrade hela dagen att jag inte åt någon för jag hann inte äta lunch trots att det fanns mat typ ÖVERALLT. Men, ja, jag borde lära mig att åtminstone äta när Frans sover. Tog i alla fall hallon och gav dem till F som ett litet snack.

elodie-frukost

 

Frukt-frukost hos Elodie details på Sibyllegatan. Hett tips om ni ska köpa present till något barn (eller mamma för den delen… )

 

ahlens

Pressvisningarna är inte som de var förr. Jag spanar mest på barngrejer och inredning och mode som jag borde plugga på hamnar lite i skymundan. Men jag kan ändå inte komma ihåg vad jag ser… jag kollar på såååå mycket kläder och jag kommer bara ihåg en bråkdel. Går ändå runt till presskontoren igen och lånar kläder till jobb då det är dags och då är det betydligt bättre fokus på det jag faktiskt ska ha.

angelica lisa

Angelica, Alice och Lisa på Åhléns pressvisning. Lokalen på min gamla gatan Kungstensgatan (bodde ju här två månader när vi renoverade förra gången, då jag va gravid) var heeelt fantastisk och supermegastor. De brukar annars ha visningarna i sitt showroom men nu fick allt ta plats och det gjorde så mycket! Ville typ flytta in.

frans didriksons

Frans smakade på något eko-bröd med kryddor i. Tror han tyckte det var sådär för några sekunder efter den här bilden togs använde han brödbiten som tvättsvamp och ”rengjorde” golvet…

angelica alice

Lilla-Alice börjar bli en van pressvisningsminglare vid 4 månader. Hon tar dock alltid med sin egen mat ”man vet aldrig vad de bjuds på”, var hennes förklaring.

Nu ska jag lägga mig, har känt mig förkyld idag och imorgon ska jag plåta mode till SOLO nummer 1 på restaurang Le Rouge. Frans får följa med och jag hoppas han sover lika fantastiskt som han gjort igår och idag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>