Hej bloggen!

Nu har jag inte bloggat på superlänge igen och jag vet inte varför! Jag har tänkte göra det flera gånger men så har det inte blivit av. Jag skulle vilja skylla på tiden men jag har tid. Jag har jobbat mycket men inte SÅ mycket.

Förrförra veckan hade jag en kort arbetsvecka på 3 dagar men det blev riktigt hektiska dagar för på måndagen hörde de av sig och frågade om jag ville styla artisten Astrid S (och hennes bad på tre personer) då hon skulle medverka i Skavlan. Inspelningen var på onsdagen och programmet sändes förra fredagen. Såg ni? Jag har stylat Astrid innan, det var förra sommaren och hon uppträdde på Rockbjörnen. Jag visste inte riktigt då vem hon var även om jag kände igen låtarna när jag hörde dem, men idag tycker jag att hon är helt grym och jag har lyssnat på ”2 am Matona remix” minst 500 gånger, haha. En superkul sak som Astrid berätta var att när hon vann pris Norges bäst klädda kvinna på tidningen Costumes egen gala ”Costume award” nyligen, så röstades Rockbjörnen-looken fram till den snyggaste outfiten! Såå roligt!

AstridS

Astrid på Rockbjörnen i Stockholm, 2016.

Hur som, det blev några intensiva dagar och resultatet kan ni se nedan. Frans älskar låten och sjunger ”Breath, breath, breath”. Den fastnar.

På torsdagen åkte Frans och jag ner till Göteborg, Fredrik var redan där för jobb och vi möttes upp på fredagen och tillbringade helgen hemma hos mina föräldrar, så mysigt! Kan sakna Göteborg ibland även om jag kanske inte skulle vilja flytta tillbaka permanent. Är glad att mina föräldrar bor där så det finns en anledning att komma dit. Förra veckan har bestått av möten och kommande vecka blir det plock av kläder till kommande plåtningar.

Det roligaste som hänt den senaste tiden är att jag bestämde mig för att boka en resa till Thailand! Jag åker tillsammans med Angelica och Jessica den 4:e april. Tvekade ganska länge och hade väl egentligen bestämt mig för att inte åka med men så ändrade jag mig och bokade in mig på tvillingarnas resa. Det kommer inte så många sådana här chanser och om jag ska åka iväg 1 vecka så är det nu och inte om 1 eller två år. Så känner jag. Längtar SÅ mycket!

Ska verkligen anstränga mig för att uppdatera bloggen för jag vill faktiskt skriva. Saknar det och vill också skriva ner saker Frans gör för man glömmer så fort. Jag tänker att ”det här är så roligt, jag kommer aldrig glömma det!” men det gör jag! Glömmer massor med saker hela tiden, haha.

Nu ska jag leta bilder till ett jobb och sedan gå och lägga mig. Frans sover redan, Fredrik också, men jag sitter här och jobbar vid köksbordet. Det är så lugnt och skönt och jag uppskattar verkligen de här stunderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>