Hårprodukter från Kevin Murphy

   
 Imorse var jag på Spalt PR och drack kaffe med Sandra och lånade kläder till en kommande plåtning. Fick med mig några hårvårdsprodukter hem från Kevin Murphy, så himla lyxigt! Jag får dock vänta med att testa dem efter min parfymfria vecka. Att använda parfymfria är inga problem så länge man är hemma. När man är på presskontor och hemma hos kompisar är det ju oftast parfymerad handtvål och jag har av den anledningen fuskat några gånger…  Hemma är det bland annat de här produkterna som används just nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>