Här kommer Pippi!

pippi

Pippi-dock, Ellos, 399 kr

Frans favoritfigur är Pippi Långstrump. Han skriker ”Pippiii!” varje gång han ser henne och till och med när han går förbi musik/lek/vilorummet på förskolan. Han älskar också låten ”Här kommer Pippi Långstrump” och dansar för fullt när han hör den.

På förskolan har typ alla en sådan här docka så de ligger överallt när man hämtar. Funderar på att köpa en till Frans i födelsedagspresent.

Idag var Frans faktiskt ledig. Vi var på en pressfrukost imorse (bilder kommer senare) och efter det var han trött och somnade påvägen till förskolan så jag ringde och sa att han inte skulle komma. Kändes dumt att lämna in en sovande liten kille precis innan lunch…

Ikväll ska min syster Jenny passa Frans. Jag och Fredrik ska ut och äta med Caroline och Jens på MATBAREN! Så taggad, vill du äta riktigt gott, tyvärr ganska dyrt, så MÅSTE du gå dit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>