Happy new year!

   
    
    
    
    
 Ingen har väl missat att det var nyårsafton igår? Vi tog bilen ut till Åkerberga och firade ned Angelica och Stefan, Jessica, Ibbe och Alice, Philip och Elsa. Så himla mysigt! Vi gjorde snittar med Skagen och löjrom, oxfilé och hummer samt marängswiss till efterätt någon gång efter 12-slaget. 

Frans och Alice är så gulliga tillsammans. Frans började redan häromdagen säga ”Aliche” för att värma upp inför årskiftet. Självklart blir det en del tårar också under kvällen. Alla vill ha en specifik bil och så vidare, ni vet hur det är, men det är ändå så skoj när de håller handen och tittar nyfiket på varandra. Elsa och Philp är ju för övrigt världens lugnaste barn och var nöjda trots att de inte allis befann sin mitt i the center of attention.

Vi prata om high and lows under året. Jag har haft en jobbsvacka under hösten då jag bara kände att jag behövde något annat eller något mer, det gick över av sig själv sen men jag kände där och då att jag inte var helt nöjd med situationen. Jag är ju frilansare och älskar det men just den här gången var det lite andra grejer som skavde lite. Årets high har varit att se Frans utvecklas så mycket och bli en riktig person som pratar, sjunger, dansar och busar runt. Sen är det mycket jobbmässigt som varit highs också. Att jag började frilansa för andra tidningar och vidgade vyerna lite var nyttigt för mig!

Kvällen avslutades runt 02.00 typ? Då Frans grät till och jag lade mig med honom och somnade. Big suprise! Haha, så kom jg ner i köket runt 03.30 och då stod Ibbe där och diska och alla hade lagt sig. Vi skulle sova hos Angelica men det blev hos Jessica istället och eftersom Frans och jag tagit sängen fick Frans ta Alica madrass på 120 centimeter. Den dög åt honom! Haha.   

    
    
   
Så var 2015 slut! Inför 2016 hoppas jag på att alla jag känner få vara friska och må bra, att jag kommer få nya roliga jobbuppdrag och att Frans börjar berätta vad han varit med om under dagarna, vad han tänker och vad han vill utan att man behöver gissa och köra uteslutningsmetoden.

Tror att det blir ett fint 2016 för min lilla familj men är medveten om att det inte är så det ser ut för alla just nu och det hoppas jag ska bli bättre under nästa år.

Välkommen 2016, jag är peppad på ett nytt år. Eller just idag är jag rätt trött men ge mig några dagar så kommer det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>