Happy meal

   
 Kvällens middag åt på McDonald’s! Frans första Happy meal. Han har ätit hamburgare och pommes innan såklart men inte paketerat i en kartong med sponsrad plastleksak. Tycker det är bättre när man får en liten bok eller typ kopp i Happy mealen. Tänk all plast som går åt när alla dessa leksaker ska tillverkas…

Frans var sådär sugen på fiskburgaren när han såg att det var ost och dressing i. Innan gick det minsann bra. Syns inte, finns inte som man brukar säga.

Pommes älskar han men det tar tid eftersom någon (Fredrik) ska torka av alla pommes frites innan de får ätas. På grund av saltet. Vi är inte oroliga för kalorierna, haha.

Frans och och jag svängde faktiskt förbi McDonalds tidigare idag också och köpte en mjukglass. (Ni som följer med på snapchat har sett det…) Självklart var det samma kille i kassan båda gångerna. 

Nu är de läggdags. Ja, Frans somnar inte tidigare än såhär. Typ någonsin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>