Guldknappen

               

Vilken kväll vi hade igår! Fredrik och Frans drog till Åkersberga och kräftskiva hos Angelica och Stefan (rätt deppigt att det lilla roliga man får i livet ska äga rum på exakt samma dag!) ungefär samtidigt som Hannah, Emma och Karin anlände hemma hos mig. Vi drack champagne, åt jordgubbar, somliga åt Brie andra inte och Hannah fixade håret på på både Karin och mig. Och sig själv.Hon är ju förutom allt annat en grym frisör!

Guldknappen ägde rum på Grand hotel och det det var verkligen superfint ordnat med fantastisk mat, dryck och modevisning med mera. Filippa K kammade ju hem Guldknappen vilket jag tyckte var helt rätt eftersom det ändå är min stora favorit när det kommer till kläder. Sen fick Happy socks pris för bästa accessoarmärke, de säljer typ många miljoner strumpor per dag (!) om jag minns rätt…

Träffade så många kompisar under kvällen och det var liksom bara så himla kul. Kvällen slutade med att jag och Isabel delade en Uber hem och idag lät Frans mig sova till 08.30 vilket får anses vara helt okej.

Nu sitter jag i Moodgallerian, nej jag jobbar inte, utan väntar på ett bord som vi ska köpa. Hittade det på Posh living och det är nedsatt med 50%, perfekt för mig som älskar att fynda! Ska visa det lite senare. Så fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>