Grattis Frans!


Min ”Fåret Shaun tårta”.

Att göra tårtan var faktiskt mycket enklare än jag trott. Gjorde en tårtbotten enligt ett recept jag fick upp när jag googlade tårtbotten och fyllningen är såndär chokladglasyr som man använder på Kärleksmums. Älskar den frostingen! Sen är det vispad grädde, maränger som får vara ”ull” och själva ansiktet är gjort av sockerpasta. Mitt misstag var att köpa vit sockerpasta och svart karamellfärg för det var svårt att färga. Det blev grått och marmorerat men hör har jag målat på med svart färg. Blev sådär kan man ju säga. Men ändå okej och helt klart godkänt! Var ju inte Nobelfestens efterätt direkt. Nästa gång ska jag skippa att färga och köra sockerpasta i rätt färg  från början.

Frans hade förhoppningsvis en hörlog födelsedag igår! Han lekte med tågbanan sin han fick från mormor och morfar och sov en stund på förmiddagen för att vara utvilad till kalaset. Vi hade födelsedagskalaset på förskolan och det var grymt! Perfekta lokalen för ett barnkalas: leksaker, utklädningskläder och bord och stolar i rätt höjd. Vi var ganska många med det gick ändå riktigt bra! Frans fick massa leksaker och satt läääänge och åt medan de andra barnen lekte, haha. Han njöt verkligen av fikat.

Förutom två tårtor blev det glass med maränger, matmuffins med skinka och ost, salta pinnar, morötter och päronbitar samt småkakor.

Brysselkex! Så gooa!

Är så glad att så många kunde komma och att alla barnen lekte så bra! Grattis älskade Frans! Kan inte fatta att vi hängt ihop i tre år redan!

Mini-Frans <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>