Grab ’n run

  
När jag kom till Presskontakterna idag strax innan 15.00 såg det ut såhär (och detta var bara en del av det som fanns. Typ hälften) En Grab n run är då stylister, bloggare, press med flera bjuds in för att tömma förra säsongens förråd. Nu ska ju alla vår och sommarplagg bort för att lämna plats åt höst och vinterkollektionerna. Och det var liksom bara att ta en påse och plocka det man ville ha. En sak har jag lärt mig under mina många år i branschen. Man kan ha för mycket saker! Jag har också lockats av att man får saker och plockat på mig grejer som inte alls är min stil och som jag sedan skänkt eller bara haft liggandes i garderoben i ett par år. Nu är jag ett duktig på att ta saker jag faktiskt använder, om jag får säga det själv. Här kommer mina ”fynd”: Vaser, Ellos 

 Sandaler, Ellos. Plåtade dessa för Mama i LA och tyckte de var så fina och sköna! Jag har egentligen storlek 39 men de satt bra ändå!  Förvaringskorg, Ellos  Tröja, River Island

Tog även ett par badshorts till Fredrik för Hugo Boss och en jättesöt barnjacka som jag ska ge till Stina ihelgen. 

Inredning och barnkläder är nog det mest intressanta, jag har ju SÅ mycket kläder. Vill verkligen ha en loppis! (Mest för att jag inte orkar lägga ut saker på Tradera eller Blocket och för att det är så kul att leka affär, haha)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>