nyar

Gott nytt år!

Vet att jag är sent ute men jag ville bara önska er Gott nytt år! Det är fem minuter kvar av 2013 nu, ett år som jag utan tvekan kan säga varit det största i mitt liv. Mycket på grund av Frans såklart! Men också eftersom vi sålde vår gamla lägenhet på Söder och flyttade till Kungsholmen och även på grund av att vi förlovade oss på julafton. Japp, jag checkar av alla stora grejer så jag har det gjort sen, hehe.

Kvällen har tillbringats hemma med min lilla familj och min syster, Jenny. Vi har ätit Toast Skagen, gratinerad hummer, panna cotta. Sköljde ner det med ett glas iskall champagne, första alkoholen jag druckit sedan i april (om man inte räknar med ölen jag trodde var alkoholfri men som efteråt visade sig vara en starköl)

Frans är vaken och har precis klunkat i sig 60 ml mjölkersättning efter att ha ammat i tre omgångar.

Ja, en lite annorlunda nyårsafton ikväll men det har varit en jättemysig och väldigt skön kväll!

Som sagt, gott nytt år så ses vi här nästa år…

hummer toast skagen kronartskocka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>